Sipariş ve Sorularınız İçin Mail: kurdelelikedi@gmail.com

Nikah yada Bebek için Kuş Evi İthal Şeker Kutusu Nikah, Nişan, Bebek için Kalpli Şeker Kutusu Erkek Bebek Şekeri Kutuları Kız Bebek Şekeri Kutuları Erkek Bebek Şekeri Ahşap Çerçeve Kutu Sandık Şeklinde Nikah Şekeri yada Kına Kutusu Ahşap Nikah Şekeri Kutuları

19 Mayıs 2013 Pazar

Hayvanat Bahçesi Gezimiz

    Selamlar..
    Sonunda bir yazıyı toparlayıp yazabilmenin sevinci içersindeyim :) Nisan - Mayıs aylarını oldukça hareketli geçirmemize rağmen, çoğumuzun başına gelen bahar rehavetinden mi diyeyim vakitsizlikten mi diyeyim, sizlerin yazılarınızı takip etmeme rağmen yazı girmekte zorlandım..

    Emirhan'ın sokakta ve televizyonda gördüğü hayvanlara karşı ilgisi sebebiyle hayvanat bahçesine götürsek diyorduk ve  haftasonu Atatürk Orman Çiftliği'ne gittik.. Kafeslerin arkasında olduklarından sanırım, tahmin ettiğimiz kadar ilgilenmedi çoğu hayvanla ama yine de güzel bir değişiklik oldu hem onun hem bizim için :)




İlgisini en çok rakunlar çekti, çok şirindiler gerçekten..  Her ne kadar "hayvanlara yiyecek vermeyin" yazsalar da, bir amca, kurallar -çiğnenmek- içindir diye düşündüğünden olsa gerek çiğnesinler diye çubuk kraker vermekteydi :)


Aynı amcamız Emirhan hayvanlara sevinç çığlığı atıyor diye ona da çubuk kraker verip "hadi sen de uzat" dedi ama Emirhan uzatır mı, kendisi yedi :)


Bu yavru keçiler kayalarda çok güzel zıplayıp oynuyorlardı..


Beyaz tavuskuşu da en az renklisi kadar güzel ve asil duruyor..


Flamingolar uyku modunda :)


Kedigillerden olan kaplan bizim vahşi versiyonumuz, büyük büyük büyük dedelerimizden :P





Hayvanları gezdikten sonra geldik Emirhan için asıl zevkli kısma... PARKKKK
 Bu gemi şeklindeki kaydırak çok hoşuma gitti, biraz daha büyük çocuklar için.. Utanmasam ben bile çıkacaktım :)


Kaydıraktan kaydırmaca..


Sallanmak, kaymak tamam hoşuna gidiyor da, eğer yerde kum yada taş varsa onlarla oynamayı daha çok seviyor.. Sonrasında bezine kadar kum oluyor tabi heryeri :)


Parktan sonra çocuklar için oyun alanına gittik..  Atlara, midillilere, sudaki botlara veya jetonla çalışan bu arabalara binmek mümkün..




Direksiyon - araba hastası Emirhan'ı bunlardan indirmek hiç kolay olmadı :) Ağlayarak indikten sonra bizi tekrar tekrar oyun alanına sürüklemeye çalıştı.. Herkeste şansını denedi, dedesini, babaannesini, babasını ve beni tek tek çekiştirdi kuzum :)


Böylece Emirhan'ın ilk hayvanat bahçesi gezisi tamamlanmış oldu.. Bizi de küçükken dedemler götürürdü ve o günleri hiç unutmuyorum.. Tabi ki Emirhan hatırlamak için biraz küçük, biraz daha büyüdüğünde tekrar gideriz inşallah :)

Güzel haftasonları dilerim..
Sevgiler


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne güzel bir gezi olmuş..
Bizde Eyüpü götürmek isitiyoru z bakalım kısmet ne zaman olucak
Onaların eğlenmelerini görmek daha da mutluluk verici....

bircanın renkli dünyası dedi ki...

bayıldım bayıldım yıdım..
banada beklerıms evgıler.

Yorum Gönder