Sipariş ve Sorularınız İçin Mail: kurdelelikedi@gmail.com

Nikah yada Bebek için Kuş Evi İthal Şeker Kutusu Nikah, Nişan, Bebek için Kalpli Şeker Kutusu Erkek Bebek Şekeri Kutuları Kız Bebek Şekeri Kutuları Erkek Bebek Şekeri Ahşap Çerçeve Kutu Sandık Şeklinde Nikah Şekeri yada Kına Kutusu Ahşap Nikah Şekeri Kutuları

2 Ocak 2013 Çarşamba

İlk kitaplarımız

Emirhan'a şimdiye kadar kumaş kitap haricinde kitap almamıştık. Aşağıdaki kitabı 3-4 aylıkken almıştık sanırım. 


 Bizim kitaplarımızı eline geçirmeyi çok sevse de genelde yırtma yada yeme eğilimi gösteriyordu :) Ama bu aralar dergilerdeki renkli resimler dikkatini çekmeye ve eliyle göstermeye başlamıştı. Blogcu başka bir annenin de buradaki kitap tavsiyelerini okuyunca kendimi Emirhan'a kitap almakta geç kalmış hissettim.. Haftasonu da dooğru avm'ye gidip kitaplar aldık :)



Öyle güzel şeyler yapmışlar ki bebekler için, seçmekte çok zorlandık.. Saatlerce dükkanlardan çıkamadık :) Bu dokun - öğren şeklindeki kitap eline alır almaz ilgisini çekti Emirhan'ın.. Hatta fazla yakından ilgilendi ki, filin kağıttan burnunu ve arının kanadını çoktan kopardı :))


Bu da ilk sözlüğümüz.. eşyalardan hayvanlara pek çok şekil ve isim içeriyor. 



Biz eşimle bu hareketli bahçeye bayıldık :) her sayfada çevirip çekebileceğiniz bir bölüm var.. Ama 2-5 yaş yazdığı için bunu şimdilik göstermedik. Bu kitabın hareketli ev, hareketli lunapark, hareketli kumsal gibi serileri de var..


Kısa ve bol resimli bir hikaye ararken Winnie the Pooh'u gördük ve aldık..


Bu balık oyuncağı önceden almıştık, nemo kitabını görünce de hikayeyi evdeki balıkla anlatırız diye düşünürek aldık.. Zaten evde akvaryumumuz olduğu için, ilk aylardan beri balıklar Emirhan'ın ilgisini çekiyor. Sonunda O da bizim gibi bir balık sever olup çıkacak bu gidişle :)


Uyku öncesi okumak için çok tatlı bir kitap küçük vak vak.. Hikayeyi okuduktan sonra "küçük vak vak uyudu, ben de uyuyayım" deyip, kendi kendine uyuyacağı günleri hayal ederek aldım bu kitabı :))


Uyku tulumunu giyip yatmaya hazırlanan ve kitabını incelerken her sayfada "aa aaaa" diyerek şaşıran Emirhan :)

Sevgiyle kalın..



2 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

iyi okumalar...

çekiliş yapıyorum beklerim :)=)

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder