Sipariş ve Sorularınız İçin Mail: kurdelelikedi@gmail.com

Nikah yada Bebek için Kuş Evi İthal Şeker Kutusu Nikah, Nişan, Bebek için Kalpli Şeker Kutusu Erkek Bebek Şekeri Kutuları Kız Bebek Şekeri Kutuları Erkek Bebek Şekeri Ahşap Çerçeve Kutu Sandık Şeklinde Nikah Şekeri yada Kına Kutusu Ahşap Nikah Şekeri Kutuları

14 Aralık 2012 Cuma

Hamile Mantosu

    Geçen yıl hamileliğimin son ayları kışa denk gelmişti ve hem mağaza hem de internet araştırmalarım sonucu istediğim gibi bir hamile mantosu bulamamıştım. Bulduklarım da bana pahalı gelmişti.. 3-4 ay giyeceğim birşeye o kadar para vermek istemedim ve kendim dikmeye karar verdim.. Ve aşağıda görmüş olduğunuz kaşe mantoyu diktim..

 Kumaşı Bursa kumaş'tan almıştım.. Kumaş kaşe ama ince sayılabilir.. Astarlayınca manto baya kalınlaştı ve gayet sıcak tuttuğunu söyleyebilirim :)

Kalıbını başka bir mantomu baz alarak çıkarttım.. Yaka, kollar ve arka aynı, sadece robadan aşağısını pili payları ekleyerek kestim.


Süslemek için de bu çiçeği konduruverdim :) Altına çıt çıt dikerek tutturdum..


Bu fotoğraf ise geçen kışa ait.. Burada 8. ayı doldurmak üzereyim :) O zamanlar çoğu kişi ben söyleyince anlıyordu hamile olduğumu, demek ki göbüşe iyi bir kapatıcı olmuş bu manto :) 
Ayrıca bu sene de hala giyebiliyorum, biraz bol ama modelinden dolayı o bolluk acayip durmuyor..


2 yorum:

Nebihan Akça dedi ki...

Merhaba :) hamile manto modeli ararken buldum sayfanızı kesinlikle çok iyi fikir oldu. Takipteyim bir dikiş blogum var ben de beklerim hoşça kalın

www.nebihanakca.com

Kurdeleli Kedi dedi ki...

Hosgeldiniz :) Ben de hemen sitenizi ziyaret ediyorum..

Yorum Gönder