Sipariş ve Sorularınız İçin Mail: kurdelelikedi@gmail.com

Nikah yada Bebek için Kuş Evi İthal Şeker Kutusu Nikah, Nişan, Bebek için Kalpli Şeker Kutusu Erkek Bebek Şekeri Kutuları Kız Bebek Şekeri Kutuları Erkek Bebek Şekeri Ahşap Çerçeve Kutu Sandık Şeklinde Nikah Şekeri yada Kına Kutusu Ahşap Nikah Şekeri Kutuları

6 Aralık 2012 Perşembe

Bebek Hazırlıkları: Keçeden Tablo

      Bebeğim olacağını öğrendiğim andan itibaren, onun için hatıra kalacak birşeyler yapmak istedim. Hamilelik döneminde bu tür uğraşlar gerçekten insanı rahatlatıyor ve mutlu ediyor.. Bu tabloyu geçen sene bu zamanlar yapmıştım.. Zaman ne çabuk geçiyor, Emirhan 9 aylık oldu bile :)

      Keçe ile yapılan işleri netten görüyordum ve çok hoşuma gidiyordu. Birçok örnek vardı bebek odaları için. Ben de işlerini çok beğendiğim ciciseylerdukkanı'nın kasnak üzerine yaptığı bu çalışmayı örnek aldım.


"Up" (Türkçeleştirilen haliyle "Yukarı Bak") filmini izleyenler bilir, oradaki tonton amcanın balonlarla uçan evi :)



Ben tablomun üç boyutlu olmasını istedim, balonları ve bulutları pamukla doldurup elde diktim. Evi ise, beyaz eşya köpükleri olur ya, onu keserek şekil verdim ve keçe ile kapladım.. Bu aşamalarda ise en büyük yardımcım silikon tabancasıydı :) Her aşaması çok uğraştırdı açıkçası ama sonuca baktığımda mutluyum.. Sadece balonları daha dağınık yapsaydım yada yanlardan bir iki balon çıkarsaydım daha doğal ve güzel görünebilirdi belki. Çerçevesini de boyutlu olarak yaptırdım, o da ayrı bir derinlik kazandırdı tabloya.


Perdeyle balonların renkleri de uymuş sanki :)
Bunlar da minik ev denemelerim.. Acaba bebek şekeri yapabilir miyim, arkasına da mıknatıs yapıştırırım diye düşünmüştüm ama çok sayıda yapmak zor olacağı için vazgeçtim.

Oğlum için yaptığım bebek şekerlerini de başka bir gün yazmak üzere, şimdilik K.K.'den bu kadar :)
Sevgiyle kalın..





4 yorum:

Unknown dedi ki...

Keçeden tablo yapılır mı acaba diye aramaya başlamıştım kiiii ilk gördüğüm görsel senin bu çalışman oldu :) çok güzel ellerine sağlık canim....
Bende evime bir şeyler istiyorum ama nasıl bir şey acaba :)

Kurdeleli Kedi dedi ki...

Sagol canım.. Nasıl birşey isteğini düşündükten sonra yardımcı olabileceğim birşey olursa ben buradayım :)

Unknown dedi ki...

Bu tablodan yaptım. Evlenecek bir arkadaşıma nişan hediyesi olarak. Fikir için teşekkürler

Kurdeleli Kedi dedi ki...

Rica ederim, fikir verebildiysem ne mutlu bana :)

Yorum Gönder