Sipariş ve Sorularınız İçin Mail: kurdelelikedi@gmail.com

Nikah yada Bebek için Kuş Evi İthal Şeker Kutusu Nikah, Nişan, Bebek için Kalpli Şeker Kutusu Erkek Bebek Şekeri Kutuları Kız Bebek Şekeri Kutuları Erkek Bebek Şekeri Ahşap Çerçeve Kutu Sandık Şeklinde Nikah Şekeri yada Kına Kutusu Ahşap Nikah Şekeri Kutuları

8 Kasım 2013 Cuma

Nişan Şekeri Kalpli Kutular

Selamlar arkadaşlar,

Bir süredir blogumla ilgilenemesem de sizleri takip etmeye çalışıyorum, neler yazılmış bir göz gezdiriyorum.. Yazmak istediklerim oldukça birikti, umarım en kısa sürede onları da yazarım.

Bu arada bayram öncesi siparişini aldığım ve bayramda da montajlarıyla ugraştığım ithal kalpli kutular, Burcu ve Ekrem çiftinin isteği üzerine nişan hatırası olarak yapıldı. Ellerine ulaşmış ve bu hafta sonu nişanları var. Mutluluklar diliyorum kendilerine :)



Bu kutular sık sorulmaya ve istek almaya başlayınca ben de yenilerini sipariş ettim, yoldalar :)

Şimdilik hoşçakalın.
Sevgiler..

7 yorum:

Unknown dedi ki...

çok ciciymiş :) Sahiplerine cennet bahçesi gibi bir yuva getirsin inşallah.. Blogundaki tüm yazıları okudum sanırım, tesettüre girme arifesinde.. O zamanlar pek net ile alakam olmadığından yorum bırakmayıp hayalet gibi geziyordum. Şimdi taze blogger olunca yazınızı da okuyunca yazmadan duramadım. Bilmeden verdiğiniz destek için çok teşekkürler. Bana da beklerim ;)

Unknown dedi ki...

Çok tatlılar, pembe pembee :)

Kurdeleli Kedi dedi ki...

@Sezin Uludağ, çok memnun oldum, bir faydam dokunduysa ne mutlu bana :) blogunuz da hayırlı olsun, çoktan ziyaret ettim bile :)

@SeaBella Cinar, farklı renkleri de vardı bu kutuların ama hiç biri kalplere pembe kadar yakışmamıştı :)

Unknown dedi ki...

Nerden aldiginizi ogrenebilir miyim

Kurdeleli Kedi dedi ki...

Ayça hanım, ben yurtdışından getirtiyorum bu kutuları ve satışını yapıyorum. Sipariş ve bilgi için kurdelelikedi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Kurdeleli Kedi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kurdeleli Kedi dedi ki...

Emel hanim, fiyatlari dolara bağlı olarak değişiyor fakat ben elimdekileri bitirmek icin uygun vermeye çalışıyorum. Bu modelin adeti 1, 65 tl.

Yorum Gönder